News Feed

blog big 1 90x80

Despre noi

 

POVESTEA NOASTRĂ

David Center a a luat naștere în anul 2008 din dorința de a răspunde nevoilor părinților de le oferi o pregătire de specialitate copiilor, care să aibă în vedere obținerea unor rezultate școlare performante, dar și o supraveghere și îngrijire corespunzătoare.

În anul acesta, la o distanță de peste 15 ani, își propune o upgradare pe mai multe planuri ce include: atât crearea unor spații adecvate activităților, cu dotări tehnologice și materiale didactice corespunzătoare acestui moment și în conformitate cu particularitățile acestei generații, cât și cât și propunerea unui mediu deschis compus dintr-o echipa de lucru cu cadre specializate, cu o experiență vastă în educație, a căror muncă a fost dovedită de rezultatele excepționale obținute de copii la concursurile școlare. 

De asemenea, David Center conservă tradițiile vechi care au fost foarte mulțumitoare pentru părinți de-a lungul timpului, precum petrecerea unui timp de calitate prin realizarea unor activități organizate și incluse în pachetul oferit. Printre acestea se numără: activitățile de dezvoltare personală, ceaiul de la ora 5, lectură, cooking, realizarea unor caiete personalizate cu elemente de vocabular din limba engleză pe diferite tematici (Animals, Fruits and Vegetables, Jobs, Feelings etc.) – Notebook for Summercamp etc.

Calitate în educație pentru copiii dvs.

David Center -Active & Smart Minds este un centru educativ adresat copiilor fiind creat din dragostea şi dedicarea cadrelor didactice faţă de copii in vederea oferirii unei educaţii de calitate.
David Center -Active & Smart Minds este destinat elevilor din clasele primare (clasa pregătitoare – clasa a IV-a).

 

Înscriere an școlar

2024-2025

David Center
David Center
David Center
David Center
counter 1

22

Profesori Educatori

counter 2

20

Ani de experienta

counter 3

565

Elevi

counter 4

15

Grupe de elevi

David Center
David Center
David Center
David Center

David Center New Concept Active & Smart Minds este un nume cu o semnificație puternică pentru noi, el a fost conceput pornind de la obiectivul principal pe care îl vizăm de a pregăti copiii să fie învățați să gândească în orice situație , să își depășească limitele, folosind raționamente logice, să fie învățați să găsească soluții în orice moment.

Practic ne adresăm unor copii care pot fi “campioni”.

A fi în echipa noastră presupune să fii un AS! (Active& Smart)

Conceptul are la bază viziunea noastră despre educație și dorința de a oferi copiilor noștri și celorlalți copii un mediu securizant, plăcut, inspirațional, pentru o dezvoltare armonioasă.

Aici este locul preferat al copiilor, aici se simt incluși într-un colectiv, unde interacționează și formează relații de calitate cu cei din jur, au responsabilități, sunt creativi,învață cu plăcere.

A fi aici înseamnă să iți faci prieteni cu care să înveți și să te joci, să ai competiții distractive!

A fost aleasă o locație cu tradiție în zonă, unde în trecut au învățat copii din grădiniță David Center, căreia i-au fost atribuite materiale și dotări noi.

Sediul beneficiază de 6 săli de grupă, cabinet medical, spațiu de relaxare, bibliotecă dotată cu câteva sute de cărți, bucătărie proprie, 2 băi. 

Toate spațiile sunt dotate cu materiale de lucru, într-un mod original și plăcut. Avem o curte cu spații destinate copiilor, trasee distractive. Decorul este original și are ca scop dezvoltarea creativității reprezentând o sursă de inspirație.

Echipa este formată din oameni pasionați, pregătiți să conducă elevii către descoperirea propriilor hobby-uri și pasiuni.

Echipa noastră este formată din personal didactic calificat și oameni dornici să lucreze alături de copii, pasionați de joacă și de evoluția în educație. Activitatea principală are drept obiectiv o stare de bine și încredere a părintelui și evoluția copilului școlar în procesul învățării, vizând efectuarea temelor,
într-un mod susținut, coordonat și îndrumat. Elevii vin să își rezolve temele pentru acasă, înțelegându-le!

Vizăm activități îndrumate pentru perfecționare și ridicarea calității scrisului, cititului, dar și monitorizarea elevului, adaptandu-ne nivelului de înțelegere prin metode de lucru și
materiale individualizate / personalizate. (fișe de lucru, jocuri educative, activități desfășurate oral sau scris).

Am ales opționale atractive, bine organizate, care pot completa un program care răspunde cerințelor dezvoltării psihice, creative și intelectuale.

Căutam constant împreună, soluții noi pentru copii, care să le ușureze evoluția într-un mod plăcut și atractiv. La acest after school îmbunătățim relația profesor/copil, copil/copil, prin comunicare, team building-uri, ședințe și seminarii educative, mese rotunde cu părinții de expunere a părerilor și problemelor legate de relațiile sociale.
Încurajăm personalul să se perfecționeze participând la diferite cursuri de formare și workshop-uri.

Comunicarea cu părinții vizează un punct forte pe care l-am îmbunătățit de-a lungul unor ani de experiență. În acest sens organizăm ședințe, consultații, întâlniri online sau față în față, oferim feedback-uri săptămânale scrise, oferim informații prin transmitetea materialelor de lucru acasă dar și prin filmarea și fotografierea activităților din interior, pe care le punem la dispoziție parinților, zilnic.

Organizăm proiecte tematice (Sărbătoarea Halloween-ului, Crăciunul, Iepurașul), tabere, excursii semestrial și anual în funcție de anotimpuri. (tabăra de ski, tabăra de perfecționare limba engleză, de creație, de dezvoltare personală).

Avem tradiții de Party prin care copiii sunt sărbătoriți în sediu, primesc cadouri și se bucură de organizarea unei zile speciale.

Suntem alături de părinți cu nevoia unui program prelungit sau răspundem solicitării unui meniu personalizat – alergic sau regim impus pentru copiii supraponderali.

Hrana este realizată în bucătărie proprie și este preparată prin fierbere și coacere (nu prăjit). Copiii școlari se pot bucura de zile când beneficiază de meniul ales de ei.

Relația cu părinții: Ne dorim să avem o relație strânsă cu părinții care să ne ajute să construim impreună calea prin care copiii să atingă succesul. În acest sens organizăm periodic mese rotunde, ateliere împreună cu copiii și părinții intâlniri cu invitați speciali ce activează în diverse domenii (Medicină, Psihologie, etc.)