News Feed

blog big 1 90x80

Despre noi

e details 3 1
Povestea David Center

Calitate in educatie pentru copiii dvs

David Center -Active & Smart Minds este un centru educativ adresat copiilor fiind creat din dragostea şi dedicarea cadrelor didactice faţă de copii in vederea oferirii unei educaţii de calitate.
David Center -Active & Smart Minds este destinat elevilor din clasele primare (clasa pregătitoare – clasa a IV-a).

Contacteaza-ne!
David Center
David Center

David Center a apărut pe piată in anul 2008 din dorința de a răspunde nevoilor părinților de le oferi o pregătire de specialitate copiilor, care să aibă in vedere obtinerea unor rezultate scolare performante, dar si o supraveghere si ingrijire corespunzătoare. In anul acesta, la o distanță de 15 ani, isi propune o upgradare pe mai multe planuri ce include: atât crearea unor spații adecvate activitatilor, cu dotări tehnologice si materiale didactice corespunzătoare acestui moment si in conformitate cu particularitățile acestei generatii, cât și cat si propunerea unui mediu deschis compus dintr-o echipa de lucru cu cadre specializate, cu o experiență vastă in educatie, a căror muncă a fost dovedită de rezultatele exceptionale obtinute de copii la concursurile scolare. 

De asemenea, David Center conservă traditiile vechi care au fost foarte multumitoare pentru părinți de-a lungul timpului, precum petrecerea unui timp de calitate prin realizarea unor activități organizate si incluse in pachetul oferit. Printre acestea se numără: activitățile de dezvoltare personală, ceaiul de la ora 5, lectură, cooking, realizarea unor caiete personalizate cu elemente de vocabular din limba engleză pe diferite tematici (Animals, Fruits and Vegetables, Jobs, Feelings etc.) – Notebook for Summercamp etc.

counter 1

22

Profesori Educatori

counter 2

20

Ani de experienta

counter 3

565

Elevi

counter 4

15

Grupe de elevi

David Center
David Center
David Center
David Center
David Center New Concept Active & Smart Minds este un nume cu o semnificație puternică pentru noi, el a fost conceput pornind de la obiectivul principal pe care il vizam de a pregati copiii sa fie invatati sa gandeasca in orice situatie , sa isi depaseasca limitele, folosind rationamente logice sa fie invatati sa gaseasca solutii in orice moment.
Practic ne adresam unor copii care pot fi „campionii”.
A fi in echipa noastra presupune sa fii un AS ! (Active& Smart)
Conceptul are la bază viziunea noastră despre educație și dorința de a oferi copiilor noștri și celorlalți copii un mediu securizant, plăcut, inspirațional, pentru o dezvoltare armonioasă.
Aici este locul preferat al copiilor, aici se simt incluși într-un colectiv, unde interacționează și formează relații de calitate cu cei din jur, au responsabilități, sunt creativi,învață cu plăcere.
A fi aici inseamna sa iti faci prieteni cu care sa inveti si sa te joci, sa ai competitii distractive!
A fost aleasa o locație cu traditie in zona, unde in trecut au invatat copii din gradinita David Center, careia i -au fost atribuite materiale si dotari noi.
Sediul beneficiaza de 6 săli de grupa, cabinet medical, spatiu de relaxare, biblioteca dotata cu cateva sute de carti, bucatarie proprie, 2 bai. 
Toate spatiile sunt dotate cu materiale de lucru, într-un mod original si plăcut. Avem o curte cu spații destinate copiilor, trasee distractive. Decorul este original si are ca scop dezvoltarea creativității reprezentând o sursă de inspirație.
Echipa este formată din oameni pasionați, pregătiți să conducă elevii către descoperirea propriilor hobby-uri si pasiuni.
Echipa noastră este formată din personal didactic calificat și oameni dornici să lucreze alături de copii, pasionați de joacă și de evoluția în educație. Activitatea principala are drept obiectiv o stare de bine si incredere a parintelui si evolutia copilului scolar in procesul invatarii, vizand Efectuarea Temelor,
intr-un mod sustinut, coordonat si indrumat. Elevii vin sa isi rezolve temele pentru acasa, intelegandu-le!
Vizam activitati indrumate pentru perfectionare si ridicarea calitatii scrisului, cititului, dar si monitorizarea elevului, adaptandu-ne nivelului de intelegere prin metode de lucru si
materiale individualizate / personalizate. (fise de lucru, jocuri educative, activitati desfasurate oral sau scris).
Am ales optionale atractive, bine organizate, care pot completa un program care raspunde cerintelor dezvoltarii psihice, creative si intelectuale.
Căutam constant împreună, solutii noi pentru copii, care să le ușureze evoluția într-un mod plăcut și atractiv. La acest after school îmbunătățim relația profesor/copil, copil/copil, prin comunicare, team building-uri, ședințe și seminarii educative, mese rotunde cu parintii de expunere a părerilor și problemelor legate de relațiile sociale.
Încurajăm personalul să se perfecționeze participand la diferite cursuri de formare și workshop-uri.
Comunicarea cu parintii vizeaza un punt forte pe care l-am imbunatatit de-a lungul unor ani de experienta. In acest sens organizam sedinte, consultatii, intalniri online sau fata in fata, oferim feedback-uri saptamanale scrise, oferim informatii prin transmitetea materialelor de lucru acasa dar si prin filmarea si fotografierea activitatilor din interior, pe care le punem la dispozitie parinților, zilnic.
Organizam proiecte tematice (Sarbatoarea Halloween-ului, Craciunul, Iepurasul), tabere, excursii semestrial si anual in functie de anotimpuri. (tabara de ski, tabara de perfectionare Limba engleza, de creatie, de dezvoltare personala).
Avem traditii de Party prin care copiii sunt sarbatoriti in sediu, primesc cadouri si se bucura de organizarea unei zile speciale.
Suntem alaturi de parinti cu nevoia unui program prelungit sau raspundem solicitarii unui meniu personalizat – alergic sau regim impus pentru copiii supraponderali.
Hrana este realizata in bucatarie proprie si este preparata prin fierbere si coacere (nu prajit). Copiii scolari se pot bucura de zile cand beneficiaza de meniul ales de ei.
Relatia cu parintii: Ne dorim să avem o relatie strânsă cu părintii care să ne ajute să construim impreună calea prin care copiii să atingă succesul. In acest sens organizăm periodic mese rotunde, ateliere împreună cu copiii si părinții intâlniri cu invitati speciali ce activează in diverse domenii( Medicină, Psihologie etc.)